Shopping, värme och åskoväder

Andra dagen spenderade vi på ett shoppingcenter som låg i Kowloon precis där man hoppade av Starferry färjorna.
Det var ett väldigt exlusivt shoppingcenter men jag lyckades ändå hitta en butik som hade mina korta shorts i tunt material som jag spanat in under våren till ett inte allt för högt pris.

Efter shoppingen gick vi för att kolla på en ljusshow

Även om det inte ser så ut så kan jag berätta att det ösregnade och jag stod i fem centimeter vatten när dessa bilder togs, men jackan över huvudet i ett desperat försök att försöka rädda kameran från vatten.

Efter ljusshowen så gick vi till McDonalds för att äta lite och när vi skulle åka tillbaka med färjorna så hade det börjat åska riktigt ordentligt. Jag som är lite åskrädd satt på helspänd, men efter någon minut gick rädslan över och blev nyfikenhet istället så där satt jag och filmade när blixtrar slog ner i byggnader och vatten.

Vi gick tillbaka till hotellet i åskovädret och när vi var framme så var jag så blöt att jag kunde vrida ur min jacka.

Denna filmen filmades under gångvägen hem.

Kan även tillägga att min jacka inte torkade på flera dagar och mina strumpor jag hade luktar apa och mina gympaskor är fortfarande blöta och luktar apa!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *