Krackis en inte så önskad rumskompis!

Krackis är en kackerlacka som en dag beslöts sig för att befinna sig på min och Linnéas toalett i lägenheten. Första gången han dök upp så var han väldigt blyg och sprang illa kvickt och gömde sig under tvättmaskinen. Efter att vi fått hämta en som bodde mitt emot oss som gick in och försökte leta fram Krackis utan några större framgångar så gav vi upp och fick använda toan i vetskapen om att det antagligen fanns en kackerlacka där.

Dagarna gick och inget syntes av Krackis under flera dagar tills han en dag befann sig utanför toaletten påväg in i mitt rum. Jag stängde illa kvickt dörren då jag skulle gå på toa. Efter att jag varit på toa så var Krackis borta, jag fick lite smått panik eftersom han kunde ha tagit sig in i mitt rum. Men då jag går ut från toan ser jag honom sitta på dörrkarmen till toaletten.

Jag ropade på Linnéa som kom ut och jag sprang och hämtade kameran och tog denna bilden på vår lilla oönskade rumskompis.

Sedan smet han in på toan igen, jag och Linnéa stängde dörren till toaletten och tryckte igen springan vid golvet med golvtrasor och sedan gick vi och la oss.

Det var det sista vi såg av kackerlackan


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *