Moon Lake Park

Eftersom nästan alla andra var i Moon Lake Park eller Yuehu park som det också kallas när jag var sjuk så tog jag och Gustav och åkte dit själva. De andra hade endast varit där när det var mörkt, så vi bestämde att vi skulle åka så vi fick lite bilder när det var ljust ute också.

Moon lake park är en ganska stor park som ligger mitt inne i centrala Ningbo. Den består mest av vatten, men även klassiska kinesiska byggnader.

I Moon Lake Park kunde man hitta allt från gubbar som stod och stretchade och helt plötslig bara skrek rätt ut för att sedan bli tysta och stretcha igen. En massa folk som satt och fiskade, även folk som fiskade i full kostym. På natten hade de även ljus på sina flöten och en massa andra smarta saker.

Vi såg även en äldre man som gick runt i något som såg ut som en sametspyjamas, en tjej satt även i något som liknade en pyjamas och tvättade sina kläder i vattnet.

När mörkret började falla över parken så samlades även en massa människor och började köra någon slags gymnastik, detta hände på flera olika platser i parken.

Mitt fina sällskap under kvällen


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *