Vad spelas det för musik här i Kina

I brist på annat så tänkte jag skriva ihop ett litet inlägg om vilken musik som spelas på resturanger och shoppingcenter och så vidare här i Kina.

Det känns lite som att de är ca 14 år efter här i Kina för det enda som spelas på resturanger är Westlife, Backstreetboys och en massa andra 90-tals låtar. Inget mig emot, men det börjar bli lite tjatigt med samma låtar överrallt. Även på IKEA var det Westlife som var inne, men till vår stora förvåning spelade de även en svensk låt alltså de sjöng på svenska. Om jag inte minns helt fel så gissade vi på att det var Timoteij. De spelade även ABBA när vi var på IKEA.

Ja de var allt för mig för denna gången, nu ska jag återgå till mitt arbete.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *