Här bor jag

Tänkte att det kanske var någon som var intresserad av hur vi bor här på campus så därför tänkte jag lägga upp lite bilder.

Vi börjar med mitt rum, som består av en säng som är halvt trasig ett skrivbord som jag knappt får under benen på, två stycken garderober varav en med glasdörr. två nattduksbord, även om det bara får plats ett vid sängen. Sen har jag även en balkong som man får väldigt smutsiga fötter om man går ut på. Sen får vi inte glömma min värmeväxlare som gör att man kan få ca 30 grader i rummet, vilket är smidigt om man fryser eller måste torka tvätt.

Sen har vi min och Linnéas toalett, som består av en toalett som man inte får spola ner toalettpapper i (tror vi i alla fall så vi gör det inte) utan toalettpappret slänger vi i en papperskorg, det tog ett tag att vänja sig men nu funkar det bra. Sen har vi även en dusch, som är ett halvt badkar med en pall liknande avsatts som man kan sitta om man till exempel vill tvätta fötterna. Vi har även en tvättmaskin, som lever sitt egna liv så ibland centrifugeras tvätten och ibland inte, vi har dock tagit reda på vilket som är bara centrufugering så nu löser vi det även om den bråkar med oss men första gången Linnéa tvättade var tvätten väldigt blöt.

Sen har vi vårt kök, är inte här inne så mycket det enda jag kan säga om vårt kök är att det läcker från vasken så det blir väldigt blött på golvet om man diskar.

Vårt vardagsrum är ett rum med en träsoffa, ett pyttelitet soffbord, en gigantisk tv som vi ställde ner på golvet. Tv-bänken som numera fungera som microställ och förvaring, vårt kylskåp samt köksbord med stolar.

Till sist har vi vår hall och vår dörr som inte går att stänga utifrån utan att smälla igen den så det låter som hela dörren ska gå sönder typ. Vi har även ett litet skoskåp, ett doftljus som är köpt på IKEA och någon annan doftsak också köpt på IKEA och min lilla växt som jag köpte på walmart för 7 yuan.

För er som undrar vad det är för plast på en av stolarna så är det mina tvättlinor gjorda av Walmart plastpåsar.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *