En dag med shopping och fixande

Igår så hade vi en chilldag så vi började med att fixa våra tågbiljetter till Peking. Vi fick allt vi behövde nedskrivet på kinesika av Tina, så när vi kom till stället vi skulle köpa biljetterna på så visade vi bara fram lappen. Sedan var vi även tvugna att visa våra pass, då passnummrerna står på biljetterna och sen var man även tvungen att betala allt i cash då nästan inga affärer här i Kina tar våra kort.

Efter biljettköpet tog vi taxi till ett köpcenter här i Ningbo där vi tänkte äta. Utan för köpcentret hittade vi Wall-E

Väl inne i köpcentret gick vi direkt och fixade mat. Det var gott och allt var bra förutom att alla fick sin mat utom jag så jag fick lite av Gustavs pizza plus att jag hade beställt in lite potatis saker.
Så när vi sa till att alla inte hade fått sin mat så ursäktade sig servitrisen sprang in i köket och efter en stund kommer de ut med en pizza, dock full av ananas och detta hade jag inte beställt, så vi sa till att det var fel och sen bad vi att få betala och gick.

Sedan gick vi runt i olika affärer och var bland annat inne på H&M.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *