Tredje dagen i Shanghai

Idag har det varit sol och över 20 grader här i Shanghai, och vi har suttit inne största delen av dagen! De personerna som är våra kontaktpersoner plus en från ett av våra case har idag varit och presenterat sig och en massa information.

Vi fick även byta rum idag, så från ett litet skrymsle sitter jag numera i ett rum som minst två av mitt gamla rum skulle få plats i, och vi har en ordentlig dusch! Sängen är dock fortfarande som en träplanka, men man sover i alla fall gott i dem.

Idag har vi även varit uppe i en skybar vid The Bund, samt att jag har blivit otroligt besviken när hela skylinen plötsligt släcks ner precis innan jag får upp min kamera. Nu sitter jag här på hotellrummet och väntar på att Linnéa ska komma så att jag kan sova, i morgon åker vi mot Ningbo vid klockan 09.00