Crazy morning

Vaknade, inte alls utvilad då Olivia och Amelia knackade på vår dörr. Var nämligen vaken mitt i natten med ont i magen, stackars Gustav som fick sitta och lugna ner mig där mitt i natten.
Duschade lite snabbt i vårt badrum/dush, hela badrummet är duschen och sedan gick vi ner till frukosten. Till frukost bjöds det på yoghurt med sugrör samt sockerkaka och ägg. Kan tala om att jag inte fick i mig särskilt mycket då någon rökte i närheten så det luktade cigarret rök som gjorde mig illamående, sen när jag väl bestämt mig för att äta så exploderade något ovanför mitt huvud och det kom glödande saker fallande precis bredvid mitt ben så slutade det med att jag knappt åt något ändå. Nu sitter jag här på vårt rum och vi ska strax bege oss ut på Shanghais gator i hopp om lite bättre sikt idag.