Packat och klart!

Ja då var även jag klar med packningen, även om det tog sin lilla tid. Har antagligen glömt en massa bra att ha med sig saker, men det får fungera utan dem alternativt så går de antagligen att köpa där.

Jag borde egentligen sova för längesen, men jag tänkte inte på att det tar långt tid, och då menar jag lång tid att flytta filer från en extern hårddisk till en annan så nu sitter jag här och väntar på att det ska bli färdigt och sen ska jag sova.

I morgon bitti klockan 06:20 kommer min lillebror och hämtar mig och Gustav och kör oss ner till stationen i Jönköping där vi sedan hoppar på bussen mot Göteborg och Landvetter flygplats.

Väldigt fin bild som visar hur min packning ser ut just nu.
Nu är det bara 14 minuter kvar på filöverföringen så jag ska ta och borsta tänderna och göra mig i ordning för att sova.