你好世界

Jag har nu skapat en blogg. Här jag kommer skriva om resan till Kina som jag ska åka på om några få dagar.
På fredag den 11 April klockan 07:10 så lämnar jag och mina kompisar Jönköping för att åka till Landvetter flygplats för att senare åka mot London och sedan Shanghai.
Kinaresan gör jag genom skolan istället för att göra praktik på ett företag här i Sverige.

Väl framme i Kina så ska vi inte bara ta det lugnt och ha det bra utan vi ska även arbeta mot två olika företag.
De två svenska företag som vi ska arbeta mot har gett oss i uppdrag att designa förpackningar åt deras produkter.

Vi flyger som sagt till Shanghai och sedan ska vi åka vidare till Ningbo som ligger 2 timmar och 33 minuter utan för Shanghai (enligt google maps).
Ningbo är en liten stad i kinesisk standard, fast med sina över 7,6 miljoner invånare så tycker jag inte att den är så liten. Väl i Ningbo så ska vi bo på ett universitet i ca tre veckor som heter Zhejiang Wanli University.

Den 6 Maj så reser vi från Ningbo och beger oss iväg på vår "Semesterdel" av resan. Vårt första stopp är då Peking där vi ska spendera ungefär 3 dagar innan vi åker vidare till Hong Kong där vi ska vara i ungefär 6 dagar innan vi beger oss till Sverige igen.